*

eskoheikkinen2012

Vuoden 2013 jääkiekon MM-kisojen lippujen hinta

Aloitetaampa keskustelu jääkiekon lippujen hinnasta jo nyt, niin ei päättäjät pääse sanomaan ettei he tienneet fanien mielipidettä.

Omasta kokemukseta voin vertailla lippujen hintoja vastaavaan tapahtumaan Saksassa. Kävimme muutama vuosi sitten Kölnissa katsomassa jääkiekon MM-kisat, jossa perheemme pakettiin kuului yhteensä 18 peliä. Perheeltämme koko paketti maksoi matkoineen Oulusta, majoituksineen ja lippupaketteineen suunnilleen saman verran, kuin tänä keväänä olisi Helsingissä pelkät liput peleihin maksaneet eli jotakin on pahasti pielessä. Eikä pielessä ole varmaan muu, kuin suunnaton rahanahneus!  

Kummola lupaili ensi kevääksi lippuihin eri hintaluokkia pelien kiinnostavuuden mukaan, mutta Saksassa kaikki alkulohkon ja välierien pelit olivat saman hintaisia pelaavista joukkueista riippumatta, joka olisi mielestäni ainoa oikea hinnoittelu. Hintatason ollessa kohtuullinen kaikkiin peleihin tulisi penkit lähes täyteen ja muulla myynnillä järjestäjät saisi katetta. Kalliilla lippujen hinnoilla katsomot on puoli tyhjillään ja tunnelma ja muu myynti hallilla kärsii pahasti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.